Hvad er webdesign? 
Design af websider er en kombination af forskellige medier som eks. foto, video, lyd, grafik, animation eller tekst. Et webdesign er udvikling, gennemførsel og implementering af en side, så den opnår det visuelle udtryk som virksomheden skal anvende til nye såvel som eksisterende kunder. 
Er en hjemmeside relevant? 
Hjemmesider udgør i dag en stor del af kundernes digitale rejse, hvis man vil fange og fastholde kundernes interesse, er det derfor vigtigt at have et skræddersyet webdesign hvor alle faser er tænkt igennem til mindste detalje, der i sidste ende skal give en god UX ( brugeroplevelse ). Har man fået udviklet et effektivt webdesign, vil det resultere i flere kunder, trafik og konverteringer. Hjemmesiden er virksomhedens grundlag for udtrykkelse af den visuelle identitet som man vil kommunikere til omverdenen.
Hvad er en professionel hjemmeside? 
En professionel hjemmesiden kræver i dag, at man har et responsivt webdesign, så websiden kan tilgås på forskellige enheder og tilgås herved. En optimal hjemmeside er ligeledes SEO optimeret så den kan indekseres på søgemaskiner. SEO optimering er vigtigt for at dukke frem på søgeresultater, når lige præcis jeres services eller ydelser er efterspurgt af kunder på søgemaskiner som Google, Bing etc. 
Skal i have designet en professionel webside, så book os til en uforpligtende snak om jeres ønsker og muligheder. Vi kan ligeledes tilbyde SEO optimering som enkelt service, hvis det er behovet.