Hvorfor bruge en SoMe film?
Sociale medier er i dag stedet hvor man som virksomhed eller personligt brand opnår den største mulige eksponering. Med film til SoMe kan man vise stort set alt, så længe man holder det kort og helst mellem 30-60 sekunder. Måden det gøres på, er ved at anvende nedklip af flere aktiviteter og derved give indblik i virksomheden som arbejdsplads. Der er mange muligheder og vi hjælper med både ideer og eksekvering af produktionen.
Opnåelse af maksimal eksponering på sociale medier kræver en kontinuerlig indsats. Video er i dag den mest værdifulde måde at kommunikere din virksomheds budskaber på og vi elsker at nørde med alle faser af produktionen uanset størrelse.
Hvordan fungerer samarbejdet? 
Vi starter alle projekter ud med en idefase, hvor vi får de ønskede ideer og rammer fastlagt. Herefter begynder vi at brainstorme hvordan og hvorledes de forskellige scener skal skydes ud fra et storyboard. I får herefter en videojournalist på besøg i en halv eller hel dag, hvor videojournalisten står for optagelser og sikrer at lyd og billede er på plads. Vi ønsker fra jeres side at præmisserne i produktionen aftales på forhånd og om der evt. skal indgå statister fra huset eller udefra, allerede inden produktionen påbegynder.