Er du sanger, kunstner eller vil du blot udleve din drøm som stjerne i egen produktion så kan vi hjælpe dig med at bringe det til livs. En musikvideo er en avanceret videoproduktion som kræver flere klip, lyssætning, en masse effekter og lokationer hvor der skal skydes. Afhængigt af sangtypen og ønsker til den færdige video, kan prisen derfor variere. Skal man have statister med, booke studier til optagelser eller indhente certifikater til at skyde på specifikke lokationer er alle vigtige faktorer som spiller ind. 
Hvad er en god musikvideo? 
En god musikvideo starter med et stærkt budskab eller koncept, som fastholder publikum længe gennem hele videoen. Det opnås typisk ved at musik, tekst og video er så godt bundet sammen fra start til slut. Hensigten med musikvideoer er at underbygge det budskab, historie eller fortælling som kunstneren i sidste ende vil ud med til omverdenen. 
Hvorfor få produceret en musikvideo? 
Musikvideoer kan være med til at skabe opmærksomhed omkring dig/dit band og vigtigst af alt hjælpe med at “ sælge” din sang til nye følgere, fans og kunder. Musikvideoen er til for at visualisere og styrke essensen i dine tekster og hjælper omverdenen med at forstå budskabet eller fortællingen.
Case: Julie Westerskov 
Projekt: Musikvideo