En kampagnevideo er et eller flere led i et større strategisk handleplan og skal derfor tilpasses den rette målgruppe i det rette tidspunkt. Kampagnevideoer anvendes i dag til alt fra oplysningsområder- og informationskampagner, PR og markedsførings- og reklamekampagner. En god huskeregel for en kampagne film er at den ønsker at påvirke sin målgruppe, filmen skal derfor forsøge at ændre målgruppens holdning eller ændre adfærden. 
Hvad er en stærk kampagnefilm? 
En kampagnefilm anses som stærk når budskabet er præcist formidlet, vil du oplyse, informere eller påvirke målgruppens holdninger og have de skal handle hos din virksomhed eller se jeres produkt som det bedste på markedet, kan vi hjælpe med at producere kampagne- og reklamefilm med en fusion af billeder og stærke visuelle virkemidler, som rettes til målgruppen.
Hvornår anvendes kampagne video? 
kampagne video kan anvendes i forbindelse med et nyt produkt, projekt, tiltag eller noget helt andet, dog er en ting sikkert: Planlægning er nøglen til succes. Skal kampagnen opnå største succes, er det en nødvendighed at den mindste detalje er tiltænkt. Alt skal times og tilrettelægges, så den kommer så bredt ud som muligt. 
Hvilke medier skal kampagnen udgives på? 
I dag er videoformatet den bedste måde at kommunikere komplekse og følelsesmæssige budskaber på, simpelthen fordi hjernen elsker video og derfor er det et fantastisk værktøj til at største reach. Kampagne video eller reklamekampagne foregår sjældent på ét medie, da formålet er at ramme så mange som muligt. Derfor giver det bedst mening at investere sine penge på det som netop virker. Kampagnevideo kan bruges på hjemmesider, tv, Facebook, Instagram, Linkedin, Youtube etc. Pointen er at den kan anvendes på alle sociale medier og flere kanaler, hvilket gør det til et uundværligt redskab.